Best Alternative of 2009 (Helyna)

Hát Tija ezt a kategóriát úgy írta körbe, hogy a "zenei ízlésemtől totál eltérő", szóval meggyűlt vele a bajom, mert nem is tudom, milyen a zenei ízlésem. Wtf. De aztán azért kitaláltam.

3. Muse: MK Ultra (The Resistance)

Oké, itt csalok egy kicsit. A helyzet az, hogy eme legutóbbi album stílusa azért már közel áll a szívemhez, viszont a korábbi Muse-dalok.. fogalmazzunk úgy, hogy vegyes fogadtatásra találtak nálam. Szóval ezért alternatív. Ez viszont egy nagyon nagy szám az idei albumról.



2. Blue Stone: Moving Forward (Messages)

Ez.. chill out-elektronika-ambient leginkább. Nem annyira "nem az ízlésem", de aránylag ritka mikor hallgatom (vannak azért kivételes időszakok). És csak kevés tartozik abba a kategóriába, ami nekem már nem unalmas. Úgyhogy itt a Blue Stone idei lemezéről egy igen jó dal. Embed nem működik, linkre katt a hallgatáshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=dOIr1v6LlRY


1. Jónsi: Boy Lilikoi (Go)

Egyelőre még nem szívügyem a Sigur Rós, pár számukat ismerem csak, azok egészen érdekesek, majd talán egyszer. ^^ Na szóval itt van az énekes szólóalbuma, ami (vigyázat, csalok megint) csak 2010-ben jön majd ki, de hát ez a dal már megvan, és ez a lényeg, nemde? Szóval nekem tetszik, felkerült a "majdegyszercsekkolom"-listára.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése