Kisebb Elég nagy csalódás volt számomra az új Paramore album, semmi elragadót nem találtam benne, két karakteres, egyedi dalt találtam, a többi ugyanaz a tinipunk volt. Viszont szerencsére épp a két jobb dalhoz készült klip; az Ignorance-hez, és a Brick By Boring Brick-hez.

  Persze, most azonnal hanyattvághatnám magam, hogy húúúú, milyen jó a képi világa, júúúj, tiszta meseszerű, váááá, Hayley milyen szép, aztaaaaa feltűnik az együttes többi tagja is tök 'rejtve', de valahogy befurakodik egy olyan "naés?" érzés a buksimba. Egy ilyen album után alap, hogy össze kell tenniük egy jó klipet.
  Véleményem szerint a Paramore jogtalanul kiáltja ki a zenéjüket ilyennek, hogyismondjam, talán a "depresszív", vagy a "kemény" az, ami hirtelenjében eszembe jutott, de szerintem a zene egyáltalán nem illik a kliphez. Összességében a Paramore-ral is az a baj, hogy megpróbálják megbontani a szokványos rock-elemeket, és ettől lesz erőltetett, káoszos, és értelmetlen, amit nyomnak.

  Na de igen, a klip nagyon szép, fogalmam sincs, minek ássák a kislánynak a sírt, a kastélyos jelenet meg egyenesen BORZALMAS, szarul lett megcsinálva, grafika, mint olyan, ejnye-bejnye (pedig azoknál a részeknél, mikor ott ássa a srác a sírt, azoknál jó), és AZ ÉG SZERELMÉRE!!! Ilyen rohadtnehéz egy jó gyerekszínészt találni? A Paramore szerintem az egyik legnépszerűbb punkrock banda, nem hiszem, hogy nincs idejük és pénzük egy kicsit tehetségesebb gyermekszínészt felfogadni...
  Ez is biztos protekciós volt.

  Legyen is mindegy, 10/6.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése