Best Single Art of 2009

Hát ez már igazán részletes belemerülés az albumokba, meg itt nem is a zenéről van szó, de hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem fontos. A single jelentőségéről már dumáltam, a cover art-ok pedig csak irtóra izgalmasak - főleg, ha azt jól megcsinálják. Az én szerény véleményem szerint az idei albumart-ok amúgy is nagyon jóra sikerültek, tessék akkor a kedvenceim. :)

3. Snow Patrol - Just Say Yes (Up To Now)



   Oké, SOKKAL jobban bírtam az origamis design-t, de tetszik, hogy visszafejlődtek ugye a primitív kis hópelyhes dologhoz, és SEMMI extra nincsen benne, mégis olyan elegáns ezzel a fekete, ezüstkékes színekkel, kis egyszerű, olyan aranyos, mint a dal maga.

2. Meese - Next In Line (Broadcast) 



   Ebben az albumban mindent imádok, lassan a Medicine-nel is megbarátkozom. Annyira el lett találva, főleg ez a cover, passzol az album arthoz, a Next In Line-nal is összefüggésben van, hangulatos és olyan Meese-es. Nem tudom, ki keze munkáját dícséri, de simán megér egy második helyet.

1. Maxïmo Park - The Kids Are Sick Again (Quicken The Heart)



   Ismételten, ebben az albumban is imádok mindent (nagyjából), és habár a QTH borítója inkább menne el egy disco-punk zenekar albumának borítójaként, és habár az első single, a The Kids Are Sick Again borítója is hasonló style, és túl sok köze nincs is a dalhoz, egyszerűen CSILLOGÓS, SÁRGA és VILÁGOS!!! Ilyen agymosósan megigéző.

 Ami még nekem tetszik a Tell Me It's Not Over a Starsailor/All The Plans-ről, és csak egy nagyonpicit maradt le a Good Life a OneRepublic/Waking Up-ról :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése