2010 Legjobb Popdalai (Helyna)

Ezt a kategóriát megtölteni jelöltekkel számomra igen nehéz feladat volt, a zenecsatornák által játszott populárisabb dalok között nehezen tudok sorrendet kialakítani, de úgy hiszem, még mindig itt van a legkönnyebb dolgom.


10. Jason Derülo - What if 

Sosem figyeltem a fiatalember munkásságát, a hangja sem érint meg különösebben, de ez a szám kellemes, szép és jó hallgatni. A tizedik helyet kapta el.

9. Eminem - Love the way you lie ft. Rihanna

Az igen népszerű szám nálam hamar elérte az unalmassági határt, de még mindig tetszik, Eminem és Rihanna stílusa jól összepasszol itt.

8. Rihanna - What's my name? ft. Drake

Annak ellenére, hogy a kisasszonyt már egy ideje nem igazán kedvelem zeneileg, el kell ismernem, hogy a dal nagyon meg tud ragadni az ember fejében, tetszik a hangulata is - a 8. helyig vitte nálam.

7. Cheryl Cole - Promise this

Fogalmam sincs, miért tetszik ez a dal, mikor egyáltalán nem kedvelem Cheryl Cole munkásságát. Ennyit tudok elmondani erről. :)

6. BoB - Airplanes ft. Hayley Williams

A hatodik helyet a nagy népszerűségre szert tett Airplanes bitorolja, hiába agyonjátszott, valami mégis lehet benne, hiszen még most is szívesen hallgatom.

5. Kylie Minogue - Get outta my way



Annak ellenére elsőre megtetszett ez a dal, hogy nem vagyok valami elégedett a művésznő stílusával manapság. A hangja még mindig tetszik, és valahogy itt eltalált a dal is engem, a legjobb ötbe be is csúszott.

4. Nelly - Just a dream



Igen keveset tudok a hip-hop művész úr dalairól, a 'Just a dream' című szám azonban úgy, ahogy van tetszik, videóklippel együtt.

3. Eminem - Not afraid



Időtlen idők óta ígérem magamnak, hogy az egyre szimpatikusabb figurává váló rapper albumára is fordítok egy kis figyelmet, ez még eddig sem történt meg, de a 'Not afraid' megérdemli a dobogó harmadik fokát 2010-ben.

2. P!nk - Raise your glass



Mindig is szerettem az énekesnő dalait, itt most egy különösen találó számot hozott össze, a második hely garantált volt.

1. Tinie Tempah - Written in the stars ft. Eric Turner



Az első helyet pedig a számomra eddig ismeretlen, 2010-ben LP-vel bemutatkozó rapper és a Street Fighting Man svéd zenekar énekese, Eric Turner által írt dal viszi el. Ennél a kategóriánál nehéz indokot találnom: egyszerűen csak nagyon szeretem hallgatni és tetszik a dalszöveg.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése