Hiába akarok, nem tudok objektív lenni, nem annyira, mint szeretnék, ugyanis ez a dal volt az első, amit a denveri piano rock bandától először hallottam, valamint egyéb kellemes emlékek is fűznek hozzá. Ezért lehet, hogy első nézésre csak a vihogásig jutottam el, másodszorra viszont már próbáltam komolyan szemlélni a videót.
  Lassacskán leesett, hogy azok ott lengedező videókamerák, és habár nem vagyok híve az ilyesféle klipeknek (The Veronicas - Everything I'm Not ugrott be először), ez valami hihetetlenül aranyos (köszönjétek Patrick Meese kisfiús bájának), valamint az az érzés is könyörtelenül a magáévá tett, hogy ha bármikor szakítanom kéne ezzel a kedves fiatalemberrel, akkor az történjen így. ;)
  Habár az alapokat az énekes, Patrick Meese vázolta fel a tagoknak, a rendezést az ötlet után Ryan Bartley vette át a Ghost Town Media-tól (ugyanezen cég emberei karolták fel Meese-éket a Next In Line videó elkészítéséig is).

Az ötlet nem valami eredeti, de hangulatos nagyon, és mindig jó szemmel nézem, ha kisfiúk keménykednek és törnek hangszereket, úgyhogy 10/7




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése