"...I'm all in for life..." 

A Lifehouse valószínűleg az új évezred azon együttese, amely évekig ostromolta az eladási listák dobogós helyeit, és akikről valószínűleg még senki nem hallott országunkban. A banda '99-ben alakult, műfajuk sosem volt vita tárgya: indie, a pop rock legegyszerűbb, minden túlzást és összetettséget mellőző köntösébe bújtatva.
   Ez az album is minden, amit a '00-es évek pop rockjának nevezünk, ihletet merítve, és elemeket kölcsönvéve az előző lemezek összetevőiből, mint a Lifehouse album lírai vonala, a Stanley Climbfall erős, indie alapja vagy a Who We Are lenyűgöző pop melódiái.

  A zenekar kockázatmentesen kísérletezett különböző alapokkal (Here Tomorrow Gone Today), vagy kicsit rockosabb hangzással (Nerve Damage), de például régebbi dalok "testvéreivel" is találkozhatunk (nálam az It Is What It Is teljesen You and Me) ezeknek tétje már nemigen volt, a rajongótábor imádni fogja az albumot, hiszen ez egy klasszikus Lifehouse album, se több, se kevesebb. 
  Két dallamilag elragadó dalt említenék meg, mint két hivatalos kedvencemet (Smoke&Mirrors és In Your Skin), valamint érdekességképpen a Wrecking Ball-t, hiszen itt Bryce Soderberg kapja meg az énekes szerepét, Jason Wade pedig a háttérvokálnál foglal helyet.
  A kicsit kevésbé határozott dalokkal sincsen probléma (Falling InBy Your Side), ezek legtöbbnyire az egysíkúságuk miatt nem lopták be magukat a szívembe. 
  Helyett kapott még a From Where You Are is a lemezen, amit már egy ideje úgy ismerünk, mint Jason Wade dala azoknak, akik autóbalesetben veszítették el szeretteiket, ezt a számot - ha jók az információim - egy felkérésre írta meg az énekes.

  Minden várakozásomat felülmúlta ez a lemez, és minden téren meg vagyok vele elégedve, még a hibáival is. 10/8.

A >>letöltési linket, melyet törvénysértés miatt levettek<< >>ennek<< a hölgynek köszönhetitek.
(ha törölték, szóljatok) 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése