Na, hol is kezdjem, de most tényleg? :D Öhm... tudjátok, hogy vagyok Gary-vel. Nála durvábban őrültebb, aranyosabb és szebb lelkű embert nem nagyon hordott hátán a Föld. :) A hangja nem valami hatalmas, de mégis, én nagyon kedvelem, ezer közül is felismerném, és szinte mindegy, mit csinál, én azt imádni fogom. :) Legalábbis a statisztikák eddig ezt mutatják.

  És hát most kiadtak egy single-t, amiiiii a leírhatatlan nevű Pussycat Dolls-os Nicole munkáját dícsérné, ha az eredeti szöveget nem Gary Lightbody írta volna. 
  Na, mit mondjak? Persze, másmilyen, mint az eddigi Snow Patrol-projectek, de jól másmilyen. Azt hisze, mi bírnánk őket akkor is, ha ezentúl ilyen stílusban nyomulnának :)

  A BBC tegnap este adta le élőben, amit én nem tudtam meghallgatni, csak 10 másodpercet, mert a netkapcsolatom elment, és úgy éreztem, muszáj ezt megosztanom veletek (Y) :D De ettől függetlenül köszi Helynának a linkért (meg Mirának is)


  Most őszintén, kinek nem lett jókedve ettől? (öhm, igen, tudom, azokra gondolok, akik bírják őket ;))
  Tőlem 10/9-et kap, mert felvidít, tök jó, kis pörgős dal, szép a szöveg, Gary hangjáért a mai napig be tudok halni, és hát... ember... ők a Snow Patrol... ;)

*mielőtt mindenki meggyilkolna, igenis, Gary-nek fantasztikus hangja van, a "nem hatalmas"-at úgy értettem, hogy nem tud nemtudomhányezer oktávot kiénekelni... csak a béka kedvéért ;)*



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése