Editors - Papillon (2009) vol.3.

Úgy van, a mai napon az Editors közzé tette a Papillon c. single-jük videóklipjét a MájSzpészükön. 
  Nos... szerintem ez olyan... nem is tudom, nekem a hangulatról azonnal a Travis - Turn videója jutott eszembe, fogalmam sincs, miért :D Alig látok benne hasonlóságot. Szinte nem is.
Mindegy, jó a Travis is, de ez is :D

  Tulajdonképpen csak mégjobban biztosak vagyunk benne, hogy Editors-ra jó futni (nővérem bizonyíja), és hát ja. Miközben a megszállott Tom Smith rajongók nem örülnek, hogy nem látják az együttest zenélni, aközben feltűnik az is, hogy milyen klassz a vágás. Dinamikailag nagyon ott van, az intenzitása nagyon durva, ahogy részekre lehet bontani az egészet.
  Különösképpen, hogy a videó miről szól? Fogalmam sincs. Az első gondolat ugye az élet... hogy egyedül vagy, találkozol emberekkel, de végülis csak rohansz te mindig, a végén pedig megint egyedül maradsz.

  Azt hiszem, ebben a videóban tapasztaltam meg életem egyik legrosszabb vágási élményét. Komolyan. Melyik állat volt, aki nem vette észre, hogy a háttérben magasodó épületben lekapcsolták a villanyt, miközben a srácot kivitték a képből. Őszintén. Nehogy bemagyarázzák, hogy direkt volt >.< :D

  10/8 ;)

>>vessen rá egy pillantást<<



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése