Örül az ember szíve, ha a kedvenc dalaiból csinálnak kedvenc zenészei videókat. Igazából sosem tudtam, miért is olyan jó, ha egy szeretett dalból készül videó, de ez most is megtörtént, és most is jól esett. Lássuk viszont, hogy a videó milyen.
 Brandon Flowersről sok dolgot el lehet mondani, de azt nem, hogy szakadt, vagy igénytelen. Sőt! Flowers ezúttal is, mint egy úriember áll a csoda közepén. Mindössze hosszú karjait lengeti, mint egy karmester, és elbűvölően néz a kamerába, mintha a The Killers első sikerei óta egy évet sem öregedett volna, de ez is elég. Huncutul mosolyog a táncosokra, és az ember már sejti, hogy valamiben sántikál, de a végén mégsem történik semmi. Ez valamelyest tudatosítja bennünk, ahogy Flowers egyedül áll a sötétben, hogy ez valóban egy szóló projekt, ahol nincs háttéregyüttes, csak az énekes egymaga.
  Tetszik, mert annak ellenére, hogy csak egy szokványos "performansz" videó, egy Flowers-féle csomagba tekerve táncosokkal, fényekkel, vízzel és tűzzel, hogy adjunk a látványnak eleget. 
10/8 
Aki nem ilyen előzékeny, mint én, és csak látni szeretné, hősünk ezúttal mit művelt, az csalódhat.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése