Amy MacDonald videóinak mindig is különleges hangulata volt számomra. Ha nem Amy lenne bennük, akkor is tudnám, hogy tőle származik, olyan világos és kedves mindegyik. Olyan Amys.
  A This Pretty Face-szel azonban számomra Amy melléfogott, és most sem igazán vagyok lenyűgözve. Már sokadszorra nézem végig a klipet, de csak annyi jön le számomra, hogy MacDonald művésznő (minden valószínűség szerint szándékosan) nyitva hagyja kocsijának hátsó ajtaját, és ahogy elhajt mindenféle (érzelmi) konfliktusba kerülő emberek mellett (jelképezve az emberi kapcsolatokat), folyamatosan potyognak el a cuccai (itt rögtön Nelly Furtado Manos Al Aire videója ugrott be), akik erre mind megfordulnak, és próbálják figyelmeztetni. Amy ezután megáll, kiszáll a kocsijából, és stílusosan, hatalmas kék szemeit meresztgetve felvesz a földről egy Love feliratú párnát, majd elhajt.
  Ezt a vak is láthatja, a kérdés már csak az, hogy erre miért kellett három percnyi videóanyagot felvenni?
  A Don't Tell Me That It's Over és a Spark videója nagyon jó volt, igazi brit pop (szerk.megj.: még mindig nem britpop) videók, a legutóbbiak (This Pretty Face és most ez) már inkább "amcsi" hangulatot idéz, és ez nem áll jól Amynek. 
  10/5 Csak azért, mert egyszerűen nem tudok ellenállni Amy kedves arcának, őszinte stílusának, és ez a dalt különösen kedvelem.  



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése