Hasznos dolog a twitter. Innen értesül az ember hajnali hat órakor, hogy kijött az új 1R single, és hát ja. A YouTube is jó arc, mert onnan meg le lehet szedni YT-minőségben, ha az ember szemfüles, és én meg szemfüles vagyok. Pereljetek. x)
  Szóval. Az Everybody Loves Me c. single feltűnik az (asszem) ABC csatorna "Castle" c. sorozatának évadpromójában, ahonnan már kitalálhattuk, hogy igencsak erősen dögös dalról van itt szó, szerintem egyértelműen (amit hallottam belőle) a rádióbarátabb dalokra mennek a fiúk ezalkalommal, deeee erre majd kitérek, ha megjelenik az album.

  Az Everybody Loves Me is hasonló kaliberű dal, mint a Secrets, kicsit gyengébb, mint az All The Right Moves. Na, nekem nagyon bejön, olyasmi érzésem lesz a "rap"-szerű versektől, mintha Ryan menet közben találná ki a szöveget. Erkölcsi szempontokból is boncolgathatnám a számot, hogy komolyan vegyük e Ryan-t, vagy ne, miközben azt mondja, hogy mindenki szereti őt, persze, legyünk elfogultak, mindegy.
  Az, hogy a gyereknek a dal közben többször is orgazmusa van, az meg egy másik dolog.
  Mindenféleképpen megmosolyogtat ez a dal, a buszon hallgatva a legjobb, ki nem szarja le a kávé és cigiszagú bunkókat, ha közben ilyen dal megy a fülesemben?

10/9, egyértelműen. :)

Egyelőre csak YT minőségben van meg, és nem is túl sokáig, MegaUpload nemtom, mikor törli majd, igyekezzenek önök.

Az albumartot csak elmesélni tudom, mert nincs még 150x150-nél nagyobb méretben, szóval maradnak a pacák (pirosak), csak szívecske formában türkizkék háttér előtt. Nekembejön.
  Na, aztán:


Nem lehet töltögetni, mert leszedegették, de akinek köll, annak átküldhetem.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése