Ha az ember jobban belegondol, már a foci VB óta nem lehetett hallani a coloradói együttesről, akkor is csak azok tudhatták, hogy Marchin On című daluk lett a német válogatott hivatalos dala, akik jobban figyelték az eseményeket. Azóta, leszámítva az időnkénti helyzetjelentést a Good Life forgatásának helyszínéről, a rajongók újdonságok nélkül maradtak egészen máig, amikor is a OneRepublic brazil rajongóinak képviselete posztolta a kész művet youtube-on. Nem tudni, honnan szerezték meg vagy hogy mikor veszik le (gyanítom elég hamar), de egyelőre még itt van, szabad nézelődni.
  A videóban mindössze az együttes tagjait látjuk vidéken barangolni: Tedder kedvesen elfütyörészik, csörgődobjával játszadozik, lelkesen ugrál körbe-körbe, láthatóan kényelmesen érzi magát. A többiek ezúttal is kevesebb szerephez jutottak, de mindenhova követik Ryant, és ha a felvétel megkívánja, belepillantanak a kamerába. Ami nekem nagyon tetszett, hogy hangulatvideót csináltak a Good Life-ból. Egyfajta igazán jó, kellemes élet képét lefestve ezzel, és ha elképzeljük a megannyi lehetőséget, amit még ki lehetett volna belőle hozni, hamar rájövünk, hogy ez volt a leghelyénvalóbb.
10/7 - Nyilván nem ütött akkorát, mint anno az All The Right Moves, de a Good Life egy imádnivaló dal, és mi más járna mellé, ha nem egy imádnivaló videó öt hétköznapi sráccal, amint élvezik az élet szépségeit.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése