A tanév vége közeledtével egyre több a dolgom, de mostmár csillapodni látszik a helyzet, úgyhogy újult erővel vágnék bele a OneRepublic legújabb klipjének elemzésébe. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ebből a dalból még készül klip, de megtörtént, hiszen a német labdarúgó-válogatott a Waking Up egyik legmegkapóbb számát választotta "himnuszául".
És akkor a remix-klip kombó. Nem tudom, mi van mostanában velem, de nekem bejön ez a "feldolgozás" is. Van itt is pár oda nem illő effekt (például rögtön a bridge előtt), de összességében ez egy ilyen "focizós" remix lett, nekem tetszik.
  A hozzá készült klip már más téma. Tetszik a sokféle hangszer, szinte mindenki kezében több is megfordul, jó, hogy ilyen lazára vették a figurát, ugrálós és együtténeklős, a fényekkel kapcsolatban azért a Speed of Sound jótékony hatásait lehet érezni - feketepont (még ha jótékony is).

  A remix nálam simán megkapja a 10/9-et, nem olyan majdnem 10/10, hanem egy szilárd 10/9. A klip 10/7, mert habár nekem tetszik, ha valaki így akarná megismerni az együttest, hamar elunná magát a videó alatt.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése