Mint azt szinte minden alkalommal megjegyzem, mikor a The Scriptről van szó, Írország büszke fiainak erőssége nem az ütős videóklipek készítése. Amiben viszont mindig is jók voltak, az az, hogy csupán jelenlétükkel, arcjátékukkal (itt főleg az énekes Danny O'Donoghue-ról van szó) olyannyira felerősítik a dalban már meglévő amúgy is heves érzelmeket, hogy az emlékezetes maradjon akkor is, ha a klip nem alkot újat. A Nothing pedig már eleve a kedvenc számom a lemezről, nem volt csoda tehát, hogy a videót jó száznegyvenes pulzussal vártam, és mikor megérkezett, nem csalódtam.
  Megszoktuk már, hogy a The Script-videók történeteket mesélnek el a szerelemről, és ezúttal sem történt máshogy. A fiúk itt maguk játsszák el a sztorit, miszerint Power és Sheehan elviszik barátjukat (aki egyértelműen most élt át egy szakítást/szerelmi csalódást), jól leitatják, majd Írország utcáin kezdenek téblábolni, s ezt követően az "enyhén" illuminált állapotban lévő O'Donoghue leugrik egy hídról. Azt mindenkinek a saját képzelőerejére bízzák, hogy szándékosan tette-e, vagy csak az alkohol hatása miatt, de a víz alatti jelenet közben a vak is láthatja az érzelmeket és a szenvedést, arról nem is beszélve, hogy Danny akkor is csak énekel, mikor a halál torkából rántották vissza. 
  10/8 - Nagyjából ezerszer jobb videó, mint a For the First Time. Örülök, hogy végre Glen Power és Mark Sheehan is megmutathatták magukat egy videóban, még akkor is, ha most is Danny volt a főszereplő. Tetszik ez az ellenállhatatlan báj és szeretet, amivel kezelik a saját zenéjüket.
A borítóról: Nagyon tetszik ez a téma, bár ez a kéz nem annyira szép, mint a többi a Science&Faith és a For the First Time borítóján.
  


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése