P!nket személy szerint mindig nagyon bírtam. Hangban is ott a csaj, észben is, jól is néz ki, és elérte, hogy a pinkről ne a cuki szín, hanem egy belevaló énekes jusson eszünkbe, aki helyt tud állni ebben a kegyetlen versenyben is, ami a pop piacán manapság folyik.
  Így van, a Raise Your Glass P!nk eddigi legsikeresebb kislemeze lett, a Billboard Hot 100-as listáján negyedik helyet ért el, lekörözve ezzel az amerikai hölgyemény előző nagysikerű slágerét, a So Whatot. 
  A videó sem üt kisebbet. P!nk egyéltelműen kiáll az egyenlőség mellett, legyen szó fajról, nemről, szexuális beállítottságról, vallásról, korról vagy bármi másról. A klipben láthatunk fiúkat csokolózni, egy kövérke lányt ételbe fojtani bánatát, P!nket, ahogy megvéd egy bikát egy matadortól, ahogy emberi anyatejjel itat egy borjút, papokkal, apácákkal bújik ágyba, vagy ahogy egy balekot alakít egy sulibuliban, amint a sok unalmas alak közt mit sem törődve azzal, hogy néz ki, táncra perdül. 
  Szeretem, hogy rengeteg a szimbólum a videóban, a szám már sláger, mindenből épp elég van benne, P!nk pedig már megint megmondta. 10/9



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése