Upcoming albumok - vol. 2.

Na, kijött már az előző upcoming set legutóbbi albuma, a Weezer - Raditude, amit volt szerencsém beszerezni, a meghallgatás pedig még a jövő zenéje. Értitek.. zenéje. x) Namindegy. Akkor következzék egy újabb adagnyi upcoming lemez, amiknek a release dátuma vagy helyes, vagy nem, MetroLyrics csak van annyira tájékozott, hogy ne dezinformáljon minket a végtelenségig.

  • Flyleaf - Memento Mori (november 10.) - Flyleaf kapcsán nekem csak annyi ugrik be, hogy egyszerűen imádom az első, self-titled albumot, erre pedig kíváncsi leszek, mert Lacey-nek elképesztő hangja van, és hihetetlen tehetséges dalszövegírásban is.
  • Tori Amos - Midwinter Graces (november 10.) - Ez leginkább a nővéremet érinti, ő szereti Torit nagyon, én még húzódzkodom, nem igazán fogott meg eddig a hölgy munkássága, majd meglátjuk, mi lesz, igyekszem felzárkózni Tori Amos-ilag.
  • Switchfoot - Hello Hurricane (november 10.) - Milyen zsúfolt napunk lesz. No, Switchfoot-ot ígértem múlt hónapra, hogy letöltésre kerül, nem jött össze, talán az új albummal majd több kedvem lesz hozzá.
  • Echo & The Bunnymen - The Fountain (november 10.) - Kezd gyanús lenni ez a november 10. Echo & The Bunnymen-ről annyit tudok, hogy jól tolják, a Donnie Darko OST-jében is zenélnek, és érdemes lesz csekkolni az új albumot.
  • Stereophonics - Keep Calm And Carry On (november 10.) - Oké, ha a legközelebbi is nov. 10 lesz, akkor ki sem írom. No. Stereophonics-ék nálam eléggé eltolták a legutóbbi albumukkal, lehet, hallgatnom kellett volna a "nehogy azt hallgasd meg, az egy nagy rakás szar" intelmekre. 
  • OneRepublic - Waking Up (november 17.) - Azt hiszem, ezt várom az összes upcoming közül a legjobban, a 30 másodperces sampler set alapján nem tudok biztosat mondani, csak reménykedem, hogy jó lesz.
  • We Shot The Moon - A Silver Lining (november 17.) - Hát igen, aki nem tudja a digitális megjelenés napján beszerezni, annak már csak ez maradt :D
  • Lifehouse - Smoke & Mirrors (december 15.) - Mostanában arra utaló jeleket lehet látni az együttes twitterén, hogy talán még ez sem biztos, mi azért reménykedünk, hogy karácsonyra már rongyosra hallgathatjuk. Mondjuk én reménykedem. Ti is reménykedjetek.
  • Eels - End Times (2010. január 19.) - A Hombre Lobo már megvan, még nem hallgattam (majd fogom), de azért gondoltam, kiírom.

Ezek persze csak azok, amik engem érdekelnek, emellett még több tucat (sokszor tizenkettő) album kerül kiadásra az év végéig, ha valakinek van ötlete, vagy ajánlani szeretne, az ott a chat-ben megteheti, ha szeretné, hogy hallgassuk, írjunk róla, mi megtesszük. (Y) Ha olyan. Ha nem, akkor meg majd lerázunk valamivel. :D

Ha valamelyik dátum hibás, és ezt biztos forrásból tetszik tudni, akkor tessék kijavítani minket, legyen oly szíves.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése