Az előkészületben lévő albumról ez a második dal, ami nemrég elérhetővé vált, énszerintem nem hivatalos single, de egy játék, nevezetesen a Dragon Age: Origins aláfestő dala lett, és asszem onnan szivároghatott ki, vagy a fene tudja.

Itt egy videó a játék bemutatójával, a szám egy részletével együtt:
- itt -
(nem sokat értek az ilyen játékokhoz, de elég ütősnek néz ki :D)

Hát mit mondjak, ez a dal azért már meggyőzőbb számomra, mint a Kings and Queens volt, bár lassan az is kezd egyre jobban belemászni az agyamba. :) Annyi világossá vált előttem, hogy azért ez egy kicsit más hangvételű album lesz, mint az eddigiek. Kicsit olyan.. epic. :) A This is war olyan kis The Fantasy-s stílusban indul, utána lassan bepörög, Jared is beordít, aztán ez megy egy ideig, ez a része nagyon tetszik, jó a dallam, nagyon katartikus az egész. Utána meg átmászunk abba a stílusba, amit szerintem akkor meg kell most tőlük szoknom, mert ez fog folyni: gyerekkórusos, nagyszabású zenélés, menetelős dobok... hát nem rossz ez, csak szokatlan. 
Ráadásul azt hiszem, egy olyan változatot találtam, amelynek a végéhez oda van kötve az albumon majd következő dal, a 100 suns. Ez pedig gitározgatós, halk-éneklős style. Amúgy tetszik, szóval nincs itt gond. Ez a kórus azért remélem, nem lesz ott minden dalban, nincs vele gond, csak egy idő után sok tud lenni. ^^

10/8-at simán megér. Az album mostani megjelenési dátuma december 8. Még kíváncsibban várom. :)

P.S. Javítás: NEM gyerekkórus. ^^ Énekeltették a rajongókat ugyanis, voltak ilyen Summit-nak nevezett összejövetelek, és az albumon található összes kórusmutatványt a fanok énekelték fel. x) Érdemes rákeresni jutubon, nagyon érdekes! :) 



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése