Stanfour - Wild Life (2008)

Műfaj: alternative rock, piano rock

Hmm régen írtam a blogba, mert nem volt ihletem, pedig rengeteg zeném van amiről még lehetne jó dolgokat körmölni. Itt van ez a banda, akiknek csak ez az egy albumuk van eddig (meg pár kislemez), de teljesen jó én ezt mondom... vannak jobb, rosszabb számok, de ez természetes szerintem egy lemezen.

Bővebben a bandáról nem sokmindent tudok, csak annyit, hogy németek. Ha ez valakit már visszataszít, nyugodjon meg, angolul énekelnek. :D Ráadásul a kiejtésükből ítélve komolyan azt hittem, hogy amcsik.

Zeneileg az album változatos, vannak rajta egész jó ütemű dalok is, meg érzelmesebbek (erre majd jobban kitérek később), de a tucatrock is megmutatkozik rajta, ami sajnos eléggé elterjedt mostanság, szinte már nem tudom megkülönböztetni, hogy "ennek a számnak ki is az előadója? Mindegyik ugyanolyan." Na jó, a Stanfour esetében ilyen még nem fordult elő, remélem nem is fog, hogyha majd lesz új albumuk. :D

Pár trackre kitérve, amik jobbak az albumon, az a For All Lovers, Wild Life, Desperate, It's Not Over.

A For All Lovers azért, mert ez volt az első dal amit hallottam tőlük, rögtön meg is tetszett nagyon. Ráadásul nem is az a tucatrock volt, szóval naná, hogy megfogott.

Wild Life, ez egy kicsit Rock 'n' Roll-os beütésű szám, nagyon jó üteme van ezért tetszik. Jókedvre derít. :)

Desperate... na ez az a szám, amit először David Archuletától hallottam, és csak később vettem észre, hogy van egy sokkal gyönyörűbb verziója. *-* Nagyon szép érzelmes dal, képes vagyok napi 10x is meghallgatni, ami nagy csoda nálam, mert hamar megunom én a dolgokat. :D

It's Not Over pedig, mikor meghallottam rögtön beleszerettem. Nem tudom miért, igazából semmi különleges nincs benne, mondható tucatrocknak is picit, talán a dallama... nem tudom, egyszerűen jó és kész, na. :D

Ennyit a fontosabb trackekről számomra, térjünk rá az énekes hangjára (ami nagyon de nagyon fontos). Se nem mély, se nem magas, közepes, belefér még az ízlésvilágomba. x)

Összességében ez az album egy 10/8-as, mint a Hinder, mert egyformán jók szerintem. Csak így tovább srácok. ;)0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése