Nahát mikor ezt a klipet megláttam egy német adón, mondtam magamban, hogy tuti német a srác, angol dalszöveg mögé bújva, de aztán tévedtem, mert Plan B, alias Benjamin Paul Drew a britek nemzetét erősíti, méghozzá nemcsak énekesi, hanem színészi és rendezői mivoltában is. Meg még rappel is. De ami kiemelkedő, az a hangja. Elindul ez a dal, jó erőteljesen, mondom ajha, van itt torok. A szám amúgy Amy Winehouse és Duffy stílusára emlékeztet, csak éppen férfiváltozatban, de ez semmit sem von le az értékéből. A rapbetéttel vannak fenntartásaim, de ettől függetlenül egy igen fülbemászó dallamú nótával van dolgunk.
Na de itt a klip a lényeg ugyebár, ami viszont utánajárás nélkül elég siralmas osztályzatot kapott volna. Lényeg, hogy Plan B új albumáról ez a második kislemez, és eddig hármat adott ki, szóval beletrafáltam a közepébe. Merthogy ehhez a három maxihoz amolyan "kliptrilógia" készült, amelynek egyben van a története. És a sztori egyébként nem is tetszik, mert túl klisés. A srác menő énekes, balhéba keveredik a kocsmában, de azért a nő összejön neki éjjel, később elkapják a zsaruk, jön a tárgyalás, majd a börtön. A "She said" a tárgyalásos fázist mutatja be, végülis egészen tűrhetően, sőt, az esküdtek zenére "mozgása" még vicces is kicsit. Szóval annyira nem húzom le, legyen 10/5, de a klip önállóan nem állja meg a helyét.



U.i.: a klip előzménye a "Stay too long", a következménye pedig a "Prayin' (katt a nevekre, és megnézhető a többi klip).


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése