A brit banda sosem volt jó abban, hogy albumaikat megtartsák maguknak, minden single és LP már hetekkel, de legalábbis napokkal azelőtt "leak"-elt, mielőtt hivatalosan is megvásárolható/letölthető lett volna. Mi ennek persze csak örülünk, kedvenc együttesünk ismét két dallal örvendeztetett meg minket, és azt kell, hogy mondjam, megérte a várakozás, és hogy persze nem csalódtam.
  Az Alone viszi tovább a csavart, amit a Cuttings II dalai hoztak az ITL&OTE-hoz képest, kicsit I want a forest-es, kicsit keményebb a szintetizátor, de persze remekül meg van szerkesztve most is. A Thousands of Lovers már keményebb dió, dallamilag és szövegileg is meglepő, az instrumentális részről nem is beszélve, szokatlan és már-már megdöbbentő, ha az Editors eddigi munkáit nézzük, de összességében véve méltó B-side lett.
  A remix-ekről is szót kell ejtenem, ugyanis meglepően tetszik mindkettő. Míg a Papillon és a You Don't Know Love is csak pár érvénytelen mix-et tudott összehozni, addig a Steppin' Brothers és a Magnus 'Veggie'-féle szösszenet igen kreatív lett, bár véleményem szerint olyan mértékű elektronikus és szintis effektből, ami a Blood Drool-ban van, nem lehet nehéz dolgozni. 

Az album art is eddig a kedvencem mind közül (link a képre kattintva - ha nem működik, szóljatok).




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése