A The Orchardról írt review-mban mindössze háromszor hangzott el, hogy a Boy-on kívül a Too Dramatic az egyetlen kislemeznek való dal az amerikai folk/indie pop zenekar második lemezén, úgyhogy most csak a világ legnagyobb "megmondtam"-jával tartozom nekik.
  Lényeg a lényeg, nem ért meglepetésként, hogy a már említett szám lesz a második single és videóklip, a végeredményt pedig izgatottan vártam, hiszen a The Orchard annyira van elszúrva, amennyire csak lehet, de még szórakozhatunk, bulizhatunk jót azon, ami maradt.
  A Too Dramatic amúgy remek kis alapanyag bármilyen videóhoz, az együttes pedig Andrew Thomas Huang irányítása alatt (aki olyan klipekért felelős, mint a Delphic Doubtja vagy The One Am Radio Credible Threats videója) a lehető legjobb utat választotta. A stop motiont remekül alkalmazva a dal dinamikájának megfelelően épül fel ez a mesevilág színes hegyekkel és virágokkal, miközben kel a nap, a felhők tovasuhannak az égszínkék égbolton, az együttes tagjai (a hölgyek, Alexandra Lawn és Rebecca Zeller, ezúttal is lenyűgözőek, ha szabad megjegyeznem) pedig egy (viszonylag hanyag) greenboxban zenélnek (habár lehet, hogy szándékosan lett kicsit igénytelen a greenscreen, hiszen hozzá is ad a képi világ mesésségéhez). Külön köszönet, hogy most a dobos Gabriel Duquette-et sem dugták el a háttérben, hanem hagyták érvényesülni.

  10/8 - Nekem nagyon tetszett, főleg a vége, mikor majdnemhogy "kitör" a refrénnel a sok effekt is. Szép munka.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése