Ra Ra Riot - Boy *videóklip*

  A Ra Ra Riot körül pillanatok alatt hatalmas lett a felhajtás. Boy című EP-jük után villámgyorsan kiadták Orchard című LP-jüket, és már itt is az új videó. Személy szerint még csak az EP-t hallottam, az album letöltésével beszerzésével még akadtak problémáim, de addig is lássuk a klipet.
  Az első gondolatom az volt, hogy ez nagyon Vampire Weekend-es. (Nem butaság, ugyanis az Orchard elkészítésében Rostam Batmanglij is segédkezett). Nemcsak hangzásban, de ebben az indie-s felállásban is a macskákkal meg a kézi szintivel.  Nem beszélve magáról a videó inkoherens koncepciójáról. Maga a dal a megszokott RRR single anyag, mint a Can You Tell is volt a The Rhumb Line-on. 
  Ami keserűvé teszi a látványt, az John Ryan Pike hiánya (a dobos ugyanis 2007-ben elhunyt), és ahogyan azt azóta is kezelik. Gabriel Duquette már egy ideje tagja a zenekarnak, de a Boy videója is tökéletes példa arra, hogyan szorítják a háttérbe. Azt ugyan nem tudom, hogy szándékosan, vagy csak így jött ki, de elég elszomorító.
  Azonban: Engem ismét kilóra megvettek a vonósokkal, minden különösebb ok nélkül tetszenek a lámpások és a táncoló bácsika a végén. 10/8


   


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése