A brit hölgy videóját teljesen véletlenül találtam meg, de rögtön feltűnt, mennyire hasonlít az ugyancsak brit Ellie Goulding stílusára és hangjára. Sunday Girl (vagyis Jade Williams) azonban még csak most kezdi pályafutását. Lehetőség az van benne elég, a Four Floors-tól is egy kicsit többet kap az ember, mint amit vár. Az elektronika ott van benne határozottan, Williams hangja még kicsit stabilabb is, mint Gouldingé, és ha az idén kiadásra kerülő albumán jobban megcsillogtatja zeneírói képességeit, ő lehet Nagy-Britannia legújabb gráciája, beférkőzve a Goulding/Diamandis/Welch-trió mellé. 
  A klipről: Kicsit sok benne a hipster-életérzés, a ruhákkal és az ékszerekkel, de ha ezzel lehet elnyerni a közönség tetszését, miért ne? A hangulata homályos, és határozatlan, mint a dal refrénje a magas hangoknál, a homályos, fekete szélek, a meleg színek, a gyenge megvilágítás és a kamera szögei pedig remekül érzékeltetik a magányt és a szerelmes szenvedést, amit az énekesnő maga is előad a sarokban és a földön fekve.
  Én mindkettőre (single-re, videóklipre) 10/8-at adnék. Nem vagyok meggyőzve, hogy Williams jövője stabil lábakon áll, de örülnék, ha a debütáló lemezével megvenné magának az Egyesült Királyságot.

  


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése