Ha szabad megjegyeznem, a The Script nagyon rossz a kislemezek kiválasztásában (Talk You Down, The Man Who Can't Be Moved, For the First Time és most ez), és ezalatt nem azt értem, hogy ezek a dalok rosszak, csupán azt, hogy közel sem mutatják meg az együttes legjobb oldalát. Ez lehet szándékos választás is, hiszen ha valaki megkedveli a gyengébb számaikat, a jobbakat hallva majd biztosan örök szerelmbe esnek velük, ugyanakkor ez elég kockázatos is. 
  Az If You Ever Come Backet hallgatva már régóta az az érzésem, hogy a Science&Faith egyik leggyengébb daláról beszélünk (a Long Gone and Moved Onnal egyetemben), úgyhogy reméltem, hogy egy kielemkedően jó videóval kompenzálhatják a választás helytelenségét.
  Akármennyire is szeretem a The Scriptet, ezt ismételten nem találták el (csakúgy ahogy a For the First Time-mal is mellélőttek), viszont végre vittek egy csavart a videóba, amitől mégis egészen szerethető lett, és jószívvel fogadjuk be az együttes klipjeinek sorába. Különösen az tetszik benne, ahogy az "I'll leave the door on the latch if you ever come back" és egyéb csöpögős szavaknak egészen más értelmet adtak a drogos lány történetével, és ahogy O'Donoghue a végén felénk rúgja a széket (vajon hányszor rontotta el, mielőtt sikerült felvenni?), sokkal inkább tűnik egy jótékonysági kampánynak, mint videóklipnek.
  10/6 - Nem borzasztóan rossz, de többet és jobbat vártam. Megmarad a Talk You Down-féle klipek szintjén.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése