Tudom, hogy a youtube kiváltság, nem jog, azért mégis bosszantó, mikor a fél világ hét hete gyönyörködhet egy videóban, Európának pedig úgy kell lesnie, mikor szíveskedik a VEVO engedélyezni az itteni IP-címeket.
  Legyen is mindegy, végre mi is megtekinthettük az első videót az együttes negyedik lemezéről, és személy szerint én kellemesen csalódtam. Nem vagy rajongója az Augustana-videóknak, mert először is állandóan rosszul választják ki a kislemezeiket, a videók pedig nem karakteresek, nem másznak bele az ember agyába, az éjszaka közepén is az "ez most mit jelent?" kérdéssel kínozva a hallgatót/nézőt, pedig ez igencsak feküdne a zenekarnak.
  A Steal Your Heart videója sem fog álmatlan éjszakákat okozni, viszont a megannyiszor melankólikusnak, depresszívnek beskatulyázott fiúk ezúttal csupa-csupa szeretettel vonják be környezetüket, beleértve a rajongókat, s mindenkit, aki hallgatja őket. Aki szereti a szívecskéket és a tüzijátékokat, annak ez egy tökéletes videó, hiszen a látvány igazán elragadó. Az egyszerűség, a szépség és Dan Layus továbbra is kínos (de imádnivaló) mozdulatai a kamera előtt jellemzik, miközben igazán semmi nem történik, csak szép dolgokat nézegethetünk három és fél percig. 10/7



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése