Amint azt már nagy bátran kijelentettem, P!nk feltétlen bizalmamat élvezi, mivel eddig ő az egyetlen női popénekes, aki világhírnévre tett szert, nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevét, és mégsem kurvult el.
  P!nk Greatest Hits... So Far!!! című lemezére a Raise Your Glasson kívül egy másik új dal is felkerült, a Fuckin' Perfect, aminek videójáról a vak is láthatja és hallhatja, hogy miről szól. Adott egy tinédzser, aki testi és lelki problémákkal küzködik, szomorúsága és romba dőlő élete pedig drogokba, bűnözésbe, öncsonkításba hajtják. P!nk nem először áll ki a gyengébb vagy a kisebbség mellett (hiszen az egész Raise Your Glass is az elnyomottakról és a hátrányos helyzetűekről szól), most viszont kifejezetten az öngyilkos hajlamú tinikért szólalt fel. Nem egy interjúban elmondta, hogy a videó egyfajta üzenet születendő gyermekének, hogy bármilyen is legyen, ő mindig elfogadja majd, és ahogyan felkészíti majd őt a kegyetlen világra, úgy minden gyönyörűségét is megmutatja majd neki. Valamint szeretné, ha a világ összes szenvedő tinije tudná, hogy az öncsonkítás nem megoldás, és mindig van valaki, akihez fordulhatnak segítségért.
  A történet persze egy elég átlagos, klisés, "amcsis" keretbe van ültetve a bolti lopással és a mackóval, mint végigkísérő szimbólummal, ugyanakkor P!nk ezúttal sem félt megmutatni a véres pengét, a lány szétvagdosott karját vagy a szexet az elején.

10/9 Engem persze egyszerűen megríkkatni, P!nk pedig egy nagyszerű énekes egy újabb nagyszerű, megható videóval és dallal.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése