Azt már tavaly is tudtuk, hogy a Lights, mint single kiadása a Your Song és a Bright Lights miatt eltolódik valamelyest, azt viszont nem tudhattuk, hogy meddig. A válasz: mostanáig. Egészen pontosan január 17-éig Nagy Britanniának, az Egyesült Államoknak pedig március 8-ig. A videó már mindenhol elérhető, a single pedig már mászik felfelé a listákon a szigetországban.
  A klipről: Hiába szerettem Ellie-t feltétel nélkül, be kell vallanom, hogy az Under The Sheets, a Starry Eyed, de még a The Writer sem nagy kedvencem Goulding klipjei közül. Nem azért, mert rosszak, hanem mert nem azt mutatják, ami Ellie elmondása szerint lenni akar. Ő nem egy tört szívű kislány vagy egy kínosan vonagló szerelmes hősnő, hanem egy belevaló énekesnő, aki belevaló elektronikát játszik, és hála az égnek (vagyis a producer Richard Stannardnak), hogy végre ezt egy videó formájában is láthatjuk. Ellie metaforikusan a sarkára, gyakorlatilag pedig csak lábra áll a Lights klipjében, ahol látjuk tamburinozni, dobolni, táncolni és a Lights szimbólumai között pózokba állni, melyek - valljuk be - amellett, hogy nagyon szexisre sikerültek, megmutatják, hogy Goulding egy igazi frontember a saját együttese előtt, melyet ő állított össze, mely az ő által kijelölt utat járja.
  A Lights tehát látványilag is jó húzás, de leginkább jele annak, hogy Ellie sziklaszilárdan áll a brit zenei életben (és hamarosan az amerikaiban is), és legjobb, ha mindenki számol a következményekkel.
  10/9 - Jó a klip, nagyon jó. Látványos, mozgalmas, fényes, és az ember emlékszik rá még ha csak egyszer nézte is meg.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése