Az angol hölgy új lemeze alig nyolc napon belül kerül a polcokra, ezt beharangozandó érkezett meg az első single is az albumról, mely a Do-Wah-Doo címet kapta. 
  Mivel Kate Nash-t már jó ideje nem tudom kiismerni, ezért megpróbáltam rétegeire bontani ezt a dalt és a videóklipet is, mire egészen kellemesen kellett csalódnom.

  Hangszerelésileg remek szám, minden van benne, trombita, egyéb fújósok, jazz ritmus, a megszokott ütemek,emellett ott a fülbemászó háttérvokál, a "pammparamm"-ozás és megkaptuk az albumonként legalább egy kötelező káromkodást is, ezúttal a "bitch" formájában.
Szövegileg csalódtam, mert elég bugyuta, de aztán a dallammal, a tartalmával együtt végülis kiderül, hogy mindössze arról van szó, hogy Kate Nash játszik a gondolataival és velünk. (szerintem a legjobb, hogy előző lemezének Mariella c. számával kapcsolatban találhatunk ellentéteket, és ezek a kis rejtett utalások teszik frissé és játékossá az egészet)
  A kliphez annyit fűznék hozzá, hogy tündéri. Kate Nash sosem volt tökéletes nő, kicsit szeplős, kicsit duci, nem is kifejezetten szép, de ahogy táncikál és megtestesíti az igazi "béna lányt", az feltétlenül egy szerethető része a videónak.
  Én 10/7-et adok, mert a Foundation és a Mouthwash mellett labdába sem rúghat ez a dal, mint single.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése