Ha a Kaizers Orchestra tíz évnyi anyagát akarnánk egy dalban összefoglalni, hogy abban benne legyenek a gypsy rock legjellegzetesebb kanyarai, a Firebird utánozhatatlan hangja, az Ompa Til Du Dør "ompái", az Evig Pint melankóliája, a Maestro uptempo dobjai, a Maskineri poposabb hangzása és a Violeta Violeta vol. 1 kísérletezőkedve, nem lenne könnyű dolgunk, az együttes hallhatóan azonban erre vállalkozott, mikor a november 11-én kiadásra kerülő vol. 2 első kislemezét kijelölte. Kicsit Kontroll På Kontinentet, kicsit Hevnervals, kicsit Maestro, kicsit Volvo i Mexico és egy kicsit új.
  Az "Ezer Esőcsepp" cím elsőre nyálasnak hathat, a szöveg viszont most sem múlja alul elődeit (fordítás itt), és Beatrice, Violeta és Kenneth története is halad előre. A dallam játékos, a menetelős dobok most is dolgoznak, Ottesen orgánuma tökéletesen vezeti végig a dalt, az ígéreteket beváltották, miszerint több a gitár, mint azt eddig megszoktuk, ÉS még mindig kíváncsian várjuk, mit hoz a teljes második lemez.
10/7,5 - Mostmár hivatalosabban is keményebben bánhatok a fiúkkal, és mivel közel nem üti meg a Philemon Arthur szintjét sem a belépővel, sem az általa kiváltott hatásokkal/érzelmekkel, ezért csak hetest kap. Hét és felet. Csak hogy tudják, hol a helyük.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése