Azt tudtuk eddig is, hogy a Linkin Park szorgosan munkálkodik az "apokaliptikus rock" műfajának kőbe vésésén, azt viszont nem értettük, mire való az a két videó, amit elénkdobáltak a Thousand Suns kiadása óta. A The Catalystre rámondtuk, hogy egy poszt-apokaliptikus képet kíván festeni, a Waiting for the Endről viszont nem tudtuk mi lehet. A Burning in the Skies már kicsit felvilágosítja az embereket, hogyan megy a dolog.
  Ez a videó a vihar előtti csendet ábrázolja (egy slow motion videóval hála az égnek, abból amúgy sincs elég mostanság), azt, hogy mit fogunk elveszíteni ebben az öngyilkos folyamatban, amit az életünknek nevezünk. A videón nincs mit beszélni, az élet minden egyes szakaszát bemutatják, a tanulást, a bulizást, egy család életét, kisgyerekeket, tiniket, időseket, mindent. Majd jön a végzetes pillanat, amikor minden ránk borul, eljön az Ítéletnap, miegymás. Itt ér véget a Burning in the Skies, és kezdődik el a Waiting for the End, ami mostmár minden bizonnyal a vihar végéig tartó várakozást jelenti, amikor mindent sötétség vesz körül és az ember megbánja a bűneit, a The Catalyst - mint már említettem - a poszt-apokaliptikus helyzetet mutatja be, és várhatóan lesz még egy single lezárásként (Iridescentre tippelnék, vagy a The Messengerre).
  Konceptalbum mellé koncept-videószéria is jár.

Viszont amiről beszélünk most, az a Burning in the Skies, tehát ő kap egy 10/5-öt, mert fantázia van benne, látvány és megragadó elemek azonban kevésbé.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése