Bizony... úgy gondoltam, hiába vagyok ellene Katy Perry munkásságának, ezt a videót mégis szép magyar hazánkban vették fel, úgyhogy valamilyen szinten kötelességemnek éreztem betenni a blogba. (Kérdésetekre a válasz: Selena Gomez Round&Round videója azért nem került be ide, mert Disney-"énekesekkel" nem foglalkozom.)
  Katy Perry pályafutása nem indított meg bennem semmit. Nem érdekel, hogy lányokat csókolgat, hogy "tejszínhabot" lő ki a melléből, vagy hogy szégyentelenül majmolja Lady Gagát és Keshát (bár az eléggé idegesít, hogy mindezért pénzt is kap), és ez rányomta bélyegét a Firework klipjének nézése közben kialakult érzéseimre. Ha valaki a dalaiban fűnek-fának odaadja magát, olcsó ribkónak öltözik, és minden eredetiségét feladja, csak hogy a nagy mellei elférjenek a karrierjében, annak nem tudom elhinni a Fireworkben énekelt szavakat.
  Mindettől eltekintve (mert próbálok olyan objektív lenni, amennyire csak lehetséges), a Firework egy aranyos ötlet. Tetszett a duci kislány története, és a fiúé, akit kirabolnak, majd elkezd mutatványokat csinálni, de szép volt a beteg kislány és a homoszexuális fiú cselekményszála is, a végén pedig ott a megváltó együtténeklés/táncolás. Szó se róla, remek reklámfogás, hogy Katy Perry, a szupersztár együtt szerepel magyar rajongóival, de nekem nem tűnt igazinak. Főleg a diszkós alappal, ami mellé teljesen nem odavaló vonósokat raktak, elég zavaros...
  10/7 - 10/7, mert szép az ötlet, látványos, nagyszabású, ez kell a népnek.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése