Tudom, hogy eléggé el vagyunk maradva a posztokkal, de az vesse ránk az első követ, aki tud net nélkül posztolni, vagy suliba jár, és lelkileg még nem ment tönkre tőle.
  Ez lett volna a bocsánatkérés része. ;) Viszont nézzük, kedvenc wales-i görög énekesnőnk ezúttal mit hozott össze. 
  Nem voltam elragadtatva a hírtől, miszerint a Shampainből készül a következő single, mivel nem igazán kedvelem a dalt, és egy olyan videót sem tudtam elképzelni, ami ütné az Oh No! vagy Mowgli's Road színvonalat. Ez nem is sikerült, sajnos, viszont akad nem egy-két látnivaló ebben a klipben is.
  A vágás - főleg az elején - remek munka, egy kicsit a néző is úgy érezheti, mintha be lenne csiccsentve, az atmoszféra pedig teljesen a depressziós, magába zuhanós érzést kelti, ami nagy kontraszt a dal hangulata mellett (ha a szövegtől eltekintünk). Valamint a koreográfiával Diamandis is meghajolt a legendás Thriller klipje előtt. 
  10/4 Még mindig nem örülök a klipnek, enyhén hatásvadász, és nem tartom okos döntésnek ellőni az összes single-t az album kiadásának évében, főleg nem a leggyengébb dallal zárva a sort. (ezt Ellie Goulding kisasszonynak is üzenném.)



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése