Klaxons - Echoes *videóklip*

  A Klaxons-lemeznek (Myths of the Near Future) mindig is kicsit félve álltam neki, mert nem igazán stílusom az indietronica és általában is a langyosabb zenéket kedvelem, de tény, hogy a banda 2007-es albumát mindezek ellenére nagyon megkedveltem. Emellett Anglia "nu rave"-nek is elkönyvelt bandájának idén megjelenő lemeze az egyik legjobban várt, ami a műfajt illeti, így nem hagyhattam ki az augusztus 16-án megjelenő single-t, az Echoes-t sem. (Habár Zane Lowe már hónapokkal előtte leadta a Flashover-t, és el is könyvelte az idei legígéretesebb felvételnek - én pedig hiszek Lowe-nak.)
  Tény, hogy zenéjük instrumentális részét mindig sokkal jobban élveztem, mint az éneket, ezúttal viszont tökéletesen egyensúlyban van mindkettő, a zongorával és a kicsit sem komplex dob alappal teljesen élvezhető a dal, főleg a bridge részénél, az a kevés elektronikus effekt, ami van benne, egyáltalán nem nyomja el a fülbemászó refrént. (már vagy másfél órája hallgattam, de még mindig a fülemben cseng)
  
  A videó - amellett, hogy eszméletlenül hangulatos - nekem túl indie-s, ez talán azért van, mert nem sok klipjüket láttam még. Kénytelen vagyok - minden szájhúzás nélkül - 10/9-et adni.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése