Azt tudnotok kell, hogy én a The Fray-t feltétlenül szeretem. Komolyan.




A The Fray-t én akkor is szeretem, ha elcsesznek valamit. Azt már nem ronthatják el, amit letettek az asztalra, nekem a How To Save A Life és a self titled lemezek mindig is egy csoda lesz, tehát ennyi. Egyik banda sem áll olyan közel a szívemhez, mint ők.
  Beismerem én, ha valami nem olyan jó, Isaac Slade is csapnivaló színész, Never Say Never klipjében is wétéef, de persze az ilyeneket megtanulja szeretni az ember énszerintem.

  Timbaland nálam olyan szinten van respekt kategóriában, hogy ő emelte ki másik nagy kedvencemet, a OneRepublic-ot az ismeretlenség homályából, és - habár az eredeti Apologize még ma is százszor jobb, mint a remix -, ezért jár neki a köszönet. Különben meg szerintem elég gáz, hogy olyan tehetségtelen "zenészekre" vesztegeti az idejét, mint Madonna, meg Chris Cornell, meg istentudja még ki.

  Esthero meg gondolom a csaj x] Na, őt nem ismerem. Nem is nagyon hiányozna a dalból, ha valaki elküldené melegebb éghajlatokra.

  A DALRÓL. Egyszerűen korszakalkotó ötlet, és igazán becsületreméltó, hogy Isaac átengedte a "helyét" Joe-nak, és nem Isaac viszi az éneket, hanem csak elzongorázgat. Joe-nak kivételesen érzékeny hangja van, vékony, de mély, viszont magas, ha kell, és valami eszméletlenül különleges. Én ilyen hanggal neki nem állnék énekelni (és ez nem sértés, csak észrevétel, hogy neki ez hogy jött, mert erre nem mindenki mondja rá, hogy A Hang), hanem maradtam volna autószerelőnek (szerencsére ez esetünkben nem így történt).
  A dob, ugye a dob. Benjamin Wysocki... gondolom, nem esett neki jól, hogy előbb kirángatják a rock 'n' roll zúzásból a The Fray kedvéért, aztán áttolják r'n'b-be, szerintem jól végezte a kiszabott munkát :-)

  Dave-ből keveset lehet hallani, van pár guitar strike-ja neki is, bár ő szólóban tolja inkább jobban koncerteken.
  A dallam szerintem nagyon elragadó, itt zeng a fülemben, "cause I don't wanna let you go"... Szövegileg persze nem valami izé, bár az "undertow" az egyik kedvenc angol szavam, delényegamilényeg, hogy Timbaland csak keverjen, ne írjon szöveget, köszike.

  Összesítve, nekem most nagyon rossz napjaim vannak, fejem nyolcfelé áll, és mivel elég "muzikális" vagyok, nekem ez olyan volt, mint egy falat kenyér most, hogy a fülhallgatóm is rossz volt egész héten, és buszon meg városban is böjtölnöm kellett.
  NEKEM-NAGYON-TETSZIK.

  Ami persze azonnal beugrott, hogy remélem, ezáltal Európában, meg a popmajmoló Magyarországon is egy kicsit többen ismerik meg a The Fray-t.
  Köszi Timbaland, bírlak.
  The Fray-től meg azt kaptam, amit vártam.

  Bár a csajt még mindig beborítanám egy busz alá. Ha Joe King-nél van a mikrofon, ne beszéljél közbe! :D
10/9, egyértelműen, milliószor meg tudnám hallgatni még.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése