La Roux - La Roux (2009)

Ajjaj x) Na. Kezdem, hogy Bulletproof. Jó volt, meg minden, de aztán annyit játszották, hogy már hülyét kaptam tőle. Ez olyan, mint a Twilight. Azt is azért gyűlölöm, mert már mindenhonnan az folyik.



De ha ezektől elvonatkoztatunk, jók ezek. A La Roux NEM a csaj neve, csak én hittem azt, töredelmesen bevallom. Elly-nek hívják asszem a csajt, és nem semmi hangja van. Az első dolog, ami eszembe jutott róla, az az volt, hogy milyen bátor lány, hogy úgy is énekel ilyen dalokat, hogy közben ilyen csúnya.
  Nem vagyok gonosz. Á.

  Szóval az In For The Kill volt a második klipes dal, az nekem egészen bejött, csak a klip volt fura, nem kedveltem. Ez az album kezdő dala is, és hát jó.
  A Tigerlily meg a Quicksand ilyen üresjáratok, tulajdonképpen a csapat felvonultatja bennük az összes electro indie hatást, ami nekem már kicsit tömör is. Nem kell ezt ennyire erőltetni, sok... nagyon sok.
  Jóvan, Bulletproof, unalmas. Legalább egy megkapó bridge-et benyomhattak volna.

A sok-sok további üresjárat mellett elgondolkodik az ember, hogy miért van ezekért mindenki annyira oda. Tulajdonképpen az album felénél kifogynak minden ötletből, erőltetett lesz és unalmas. A lánynak jó hangja van, azt meg kell hagyni, de az is csak akkor jöhetne normálisan át, ha nem változtatnák el.
  Közben persze plusz pont azért, mert élőben sem hamis.
  Nah, nekem kicsit sok a csöpögésből... jó, hallgatok én is csöpögős zenét, de azok legalább különböznek egymástól. Ezek meg mind ugyanolyanok.

  Az egyetlen dolog, amit bírok a zenéjükben, az a dob. Bírom az ilyen elektrósabb dobokat :)

Azért jó ez, mert gondolom fiatalos, meg az újdonság ereje, meg miegymás.
Azért rossz ez, mert unalmas, lapos és felszínes.
Hallgassa az, akinek tökmindegy, hogy mit hallgat, mert úgysem számít.
A legjobb számja a Zalbumnak az In For The Kill
A nem legjobb, hanem legrosszabb az összes többi?
Szerintem ez 10/2, mert a csaj hangja nem mindennapi.
Különben meg wtf.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése