Közérdekű 1R közlemény 

>>nem tudom betenni, de aki szeretné látni az All The Right Moves videóklipjét tökjó minőségben, az kattintgasson ;)<< 


Vissza a Kaiser Chiefs-hez ;) 

RUBYRUBYRUBYRUBY... nagyjából idáig terjedt ki ismeretségem Ricky Wilsonnal és kis csapatával. Amikor hallottam a Good Days, Bad Days-t, kegyetlenül megutáltam őket, valahogy nagyon unszimpatikusak voltak, de hát a Ruby az.. az nagyon jó :D Most viszont az "új" albumot hallgatom.




  A Spanish Metal-nak oké... a félhangok fura használata miatt tényleg spanyolos hangulata van, de nem ugrok ki az ablakon örömömben. Különben is, akit egy szám alapján meg tudok utálni, az próbálkozzon jobban :D
  A Never Miss A Beat klipjét láttam csak mindig a VH1-en, és nem voltam boldog, egyenesen idegesített, múltkor viszont megint láttam, és elhatároztam, hogy jó leszek, és megfigyelem, hogy tényleg utálni kell ezt? Hát nem, mert nagyon jó kis ugrálós-fejrázós, menetelős dal, egészen megkedveltem :) A klipje még mindig belémfagyasztja az ürüléket, szerintem elég... félelmetes. x)
  Nemtudom, én rohadtul bírni kezdtem az énekes (Ricky Wilson megint csak) hangját, valószínűleg csak a klasszikus Ruby-t kellett hozzá elégszer meghallgatnom :D A Like It Too Much-nak viszonylag "gyerekes" a dallamvezetése, de nekem bejön, egész könnyed, hallgatható cucc.

  A You Want History alatt vált világossá számomra, hogy milyen feeling-em lesz attól, hogy az énekes hangját valamilyen szinten eltompítják, vagy nem is tudom, mit csinálnak vele... szóval ilyen Friendly Fires-feeling jön rám, és tessék emlékezni, azt mennyire nem kedveltem. A zene, az alap, semmi nem olyan, de mégis o.O" Nem egészséges.
  Can't Say What I Mean egész elhanyagolható, a Good Days, Bad Days viszont ugye már ismerősként köszönt, nem vészes, csak ugye a rossz emlékek :D
  A Tomato In The Rain-nek amilyen vicces a címe, olyan meglepően jó dal. :) Bírom, kicsit country-szerű, és közben az együttes összetéveszthetetlen gitár hangszínét is felleltem, ahogy az Editors-nál is sajátos a gitár, úgy itt is megvan, teljesen egyedi.

  Half The Truth megint egy olyan dal, amitől az én érzékeny lelkem rosszat tudna álmodni, de nem rossz. Az Úr tartsa meg a banda azon jó szokásokat, hogy rengeteg hatást el tudnak érni egyszerű dallamokkal is :)
  Always Happens Like That megint nagyon bejön, tök kis vidám dal. A szövegre nem igazán figyelek, sajnálom, de ezzel a kis zongora témával feldobják a hangulatomat :D
  Addicted To Drugs-ot mintha már hallottam volna valahol. Nem kizárt, legyen most mindegy, nem hoz újat, semleges.

  Remember You're A Girl. Albumzáró dalhoz képest nem is tudom... túl... light-os... Azt várná az ember lánya (én), hogy odapakolják magukat mindenestül, VAGY egy csendes, de karakteres, valamint emlékezetes dalt hoznak össze. Nálam ez nem jött be... o.O"

Azért jó ez, mert nem világmegváltó zene, de érdekes, nem mindennapi indie. :)
Azért rossz ez, mert az érzelmek nem nagyon hallatszódnak Ricky Wilson amúgy tökjó hangjában, pedig az nálam sokat számít :(
Hallgassa az, aki szereti az újféle hangzást, meg az alter/britpop vonalat ;)
A legjobb számja a Zalbumnak a Never Miss A Beat. A legmegjegyezhetőbb, legkedvelhetőbb dal :)
A nem legjobb, hanem legrosszabb számja a Remember You're A Girl. Csak arra emlékszem, hogy nem tetszik, dallam, hangulat, mint olyan, már rég elveszett. Pápá.
Szerintem ez 10/6. Kevés rajta az olyan igazán jó dal, de egyik dal sem szörnyű, mindegyik  jó valamilyen oknál fogva. :)
Különben meg ahogy hallgatom a Yours Truly, Angry Mob-ot, eléggé eltér a két lemez stílusa, nem is tudom, lehet, erről is írok hamarosan.


2 megjegyzés:

3154495 írta...

JAVASLAT: legközelebb az UNSZIMPATIKUS helyett használjátok az ANTIPATIKUS jelzőt, szerintem elég sok embert a falra tudtok csapni vele, mert ez a szó nem létezik. Az ilyen nyelvtani hibák is közrejátszhatnak abban, ha ESETLEG nem tartják elég hitelesnek/hozzáértőnek a zenei blogotokat. (tény az is, hogy többféle műfaj felé orientálódhatnátok és nem kéne egyesével a számokat külön értékelni, a hatalmasnál is nagyobb közhelyekbe belefutni és elhasznált frázisokkal dobálózni, és a többi és a többi)

Tia írta...

Öhm, oké x) Kösz a nyelvtan órát, majd figyelek erre :D Majd meglátjuk, mi lesz, elég "új" még a blog, egyikünk sem csinált ilyesmit ezelőtt :)

Megjegyzés küldése