Upcoming albumok ;)

Szóval... azzal, hogy jön az ősz - vagyis már itt van -, elindul mindenféle jó sorozat új évada, de hát nem azért vagyok itt, hogy a sorozatokról beszéljek, hanem a zenéről... zenékről... új albumokról. Mert jók azok. Mondtam én, hogy sok objektivitást ne várjatok tőlem, úgyhogy csak azokat írom le, amik engem is érdekelnek, és amiket meg fogok hallgatni. Meg egyet, amit csak a nővérem fog meghallgatni. Bár lehet, hogy én is. Ki tudhatja. Szóval tessék parancsolni:

  • Muse - The Resistance (szeptember 15.) - Nem különösebben szeretem a Muse-t, egy-két számot meghallgatok, és még reménykedem, hogy az a stílus, amit képviselnek (ami annyira nem rossz), kicsit megváltozik, és akkor pont nekem való lesz az album is x)
  • Nelly Furtado - Mi Plan (szeptember 15.) - No. Éppen ma hallottam az új számát a VH1-en. Nem rossz, furcsa, hogy spanyolul énekel, még mindig nem szoktam meg, pedig aztán nem egy spanyol számát szeretem. x) No mindegy, a lényeg, hogy kíváncsi (néda, éppen megint adják azt a dalt Manos Al Aire a címe neki) vagyok rá, mert bírom Nelly hangját nagyon.
  • Mika - The Boy Who Knew Too Much (szeptember 21.) - Ezt már leszoroztam nektek, miért érdekel, az új szám eléggé bejövős volt, ééés ja. Ennyi. Meg szeretem a hangját. Pedig nem annyira... hmm... mindegy, meglesz ez is x)
  • Three Days Grace - Life Starts Now (szeptember 22.) - Single meg szeptember 1. Naaagyon kíváncsi vagyok. Nem mondhatnám, hogy a második album nagyon eltér az elsőtől, de mindenféleképpen más, még jobbnak is mondanám, ha nem lennék elfogult, a lényeg, hogy az első nagyobbat ütött, a második könnyebben emészthető, a harmadikba bele sem merek gondolni =] Minimum 10/9-es albumot várok el, remélem, tudjátok x3
  • Paramore - Brand new eyes (szeptember 29.) - Erről sem írok egy sornál többet. Sőt.
    We Shot The Moon - A Silver Lining (szeptember 29.) - Miután rájöttem, hogy az általam leírt Waking Ashland nevű együttes 2007-ben feloszlott, arra is rá kellett döbbennem, hogy az énekes ugyanebben az évben megalapította a We Shot The Moon-t. Ennek az új albumát várom én, és elég nagyok az... elvárásaim x)
  • Breaking Benjamin - Dear Agony (szeptember 29.) - Na, úgy tűnik, ez a nap elég forgalmas lesz. Breaking Benjamin-ről annyi ugrik be, hogy a Crossfade-hez hasonlítgatják (ami jóóó), meg hogy Diary of Jane, és ennyi. A pasi hangja nem tűnik valami kiemelkedően egyedinek, de mindenféleképpen megér egy próbát. x)
  • Editors - In This Light and On This Evening (október 12.) - Az Editors-t nem kevesen magasztalják az egekig, és a Szigeten adott koncertjükről is hallottam sok jót. (mondjuk sok rosszat is, de most az új album előtt nem foglalkozom velük x)) Azt mondják, sokkal elektrósabb lesz ez a lemez, ami nekem nem feltétlenül rossz, az újítás bejön, mint a pasi hangja is, ami nem annyira megjegyezhető, de első hallásra nagyon Serj Tankian-beütésű x)
  • 30 Seconds to Mars - This is War (október 20.) - Úgy tűnik, Jared Leto és Isaac Slade nagy spanok, ugyanis mindkettőjük együttesénél közel négy évet kellett várni az új albumra. Deee még húznak minket, mert csak október. Elméletileg. Reméljük, nem változik. Köszönöm a figyelmet.
  • Weezer - Raditude (október 27.) - Weezer... no. Nem tudom, mit mondjak, Weezer a "gottacheck" listámon elég előkelő helyet foglal el (11. a 27-ből), megpróbálom beszerezni a legutóbbi albumukat, míg meg nem jelenik ez az új, hogy tudjak, mihez viszonyítani :)
Szóval... ennyi... mostan... ezeket találtam így elsőre, majd-majd lesz valami, előbb vagy utóbb. ^-^ Nem fogunk unatkozni novemberig, azt hiszem én x)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése