Jó srácok ezek :D Szeretnek minket :D A OneRepublic nagyjából 12 órája bejelentette a Twitteren, hogy postoltak snippet-eket négy új dalból a MySpace-ükön. Nem tudják, meddig maradnak még fent, szóval mondták, hogy gyorsan csekkoljuk, mielőtt eltűnnek >(

  Én csekkoltam. Mivel más dolgom nincsen (vírusos megfertőzés, éljenség, és miegymás), ezt nyomatom már egy háromnegyed órája. 
  Szóval négy dal, de persze nem az egész. A Secrets-ből meg az Everybody loves me-ből 1 perc 18 másodpercet hallgathatunk meg, a Good Life-ból 1:27-et, az All This Time-ból pedig kicsit többet, mint két percet. (és az All The Right Moves is fent van, a teljes verzió)

  Az az én véleményem, hogy remek dalok ezek, az Everybody Loves Me-ből már hallottam részletet, a Castle c. sorozat trailer-e alatt. A Secrets-nek gyönyörű az eleje, és ahogy a többi dalban is hallom, kicsit előtérbe kerül az egyik nagy előnyük a többi ilyen vegyes-műfajú alter pop/rock bandával szemben, a csellistájuk (*bowzandworships*), mert nagyon jól hangzik. 
  Ha ilyen lesz a többi dal is, akkor nagyon könnyen ismét elkap a 1R láz xD

>>a fejléc alatti jobb felső sarokban a kis lejátszó-szerűség<<



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése